EM – Zagreb Dag 5

    31

    Dag 5:

    Avsluttningsdag og tid for spill om de endelige plasseringene: Junior-damene spilte om 13.plass, junior-herrene om 31.plass, kadet-jentene om 29.plass og kadet-guttene om 25.plass.

    Jaroslaw: «Den siste kampen gikk mot Belgia, den eneste kampen i dette mesterskapet der det ikke var mye press på jentene. A-puljen for neste år var allerede sikret. Ilka fikk hvile litt fordi hun har litt skulder- og ankelplager (og har spilt alle kampene). Nora og Sarah fikk sjansen til å spille «oppe», og Rebekka treer. Det ble til slutt tap 1-3, men alle kampene var svært jevne (2-3 eller 3-2). Vi er svært fornøyd med en 14.plass og en plass blant de beste europeiske lagene neste år . Gratulerer til jentene!»

    Maciej: «I dag spilte vi bare en kamp mot Wales. Adrian har ikke spilt på grunn av problemer med knærne. Vi vant 3:2 og vi avsluttet turneringen på 31. plass. Alle spillerne har fortsatt mye å forbedre. Positive er at vi i hver kamp har kjempet om seieren, bare Danmark viste seg å være mye bedre enn oss.»

    Sindre: «Det ble tap 2-3 mot Montenegro. Lisa og Mina spilte. Atter en gang en bra double som vi vinner komfortabelt, samt at Mina slår toeren. Resten av kampene taper vi klart.»

    Gundars: «Bra avsluttning på lagturneringen. 3-1 seier mot en stor bordtennisnasjon som Hviterussland og 2-3 tap i jevn kamp mot Nederland. Begge kampene spilte Borgar og Thomas, mens Alex spilte double med Borgar. Nesten alle kapene var 5 sett. Bra kjemping og innsats av guttene.»