EM Zagreb – dag 3

  42

  Av: Christian Ibenfelt

  Stor dag for junior-damene i dag. Med seier i play-off kampen mot Ukraina (3-1) sikret de seg plass i 8-dels finale og en plass blant de 16 beste lagene i Europa. Solid spill fra både Ilka, Rebekka og Nora!
  I neste kamp ventet en av de store kanonene: Russland . Men jentene var fullt på høyde spillemessig. Både på benken og tribunen følte vi at dette faktisk kunne bikke vår vei.
  Jaroslaw: «Vi hadde våre muligheter. Både Rebekka og Sara taper knepent 2-3 mot spillere i Europa-toppen. Vi kan være stolte av alle spillerne våre.»
  I morgen venter Sverige i kamp om plassene 9-16.

  Kadett-guttene var svært nære seier mot England, men som mot Danmark ble det bare nesten.
  Gundars: «Skuffende tap 2-3. Borgar vant begge sine kamper. Thomas var nærme i sin første kamp. Tapte 9:11 i avgjørende. Dessverre fungerer ikke double som det skulle. Små ting må fikses før kampen mot Østerrike i morgen. Ellers bra innsats av hele laget.»

  Herre juniorene startet jakten på en topp 30 plassering med en enkel seier mot Kypros.
  Maciej: «Juniorene startet dagen med en kort treningsøkt for å være klar til 100%. Vi spilte bare en kamp mot Kypros på ettermiddagen og vi vant sikkert 3:0. I morgen møtes vi Bulgaria og vi vil kjempe om førsteplassen i puljen.»

  Det ble både seier og tap for kadett-jentene.
  Sindre: «Det ble 3-1 seier mot Kypros og 2-3 tap mot Estland. Ettersom plasseringene i hovedsak er avgjort så prioriterer vi nå å gi alle spilletid fremfor å jage muligheten for å komme to -tre plasser høyere på lista. Mina imponerer med fire av fire mulige seiere i dag, tre av de i avgjørende! Lisa fikk sin debut i mesterskapssammenheng i single, og gjorde sine saler meget bra! Presset Estland sin vanskelig spilte ener til avgjørende sett, og får absolutt godkjent selv om det ble tap. I morgen møter vi Østerrike.

  Trekning og resultater