EM Zagreb – dag 2

  48

  Av Christian Ibenfelt

  En tøff dag med god motstand for alle lagene i dag. Det gjenspeilet også resultatene, men junior damene er fortsatt ubeseiret. Puljevinnere og klare for kamper om opprykk i morgen!
  Jaroslaw:
  «Det var en hektisk dag. På morgenen spilte vi mot Irland, en kamp jentene forventet å vinne – og satte dermed litt press på seg selv. Kampen ble hard, men vi kjempet inn en 3-1 seier (irene satt sin beste spiller ned i 3.posisjon mot Nora som måtte gi tapt).
  Den andre kampen gikk mot Portugal. Vinneren vant gruppen og retten til å spille om opprykk. På forhånd har jentene gitt klart uttrykk for at dette er målet i år, så presset var stort. Rebekka startet med en viktig 3-2 seier etter å ha ligget under 0-2 mot Portugals ener. Ilka fulgte opp med 3-1 seier, men måtte kjempe for hvert poeng. Nora vant 3-0, men måtte også jobbe hardt for seieren.
  Nå venter play-off match i morgen kl.11 mot Ukraina (som kommer fra A-gruppen). Det blir en hard kamp, men jentene er klare!»
  Sindre:
  «Det ble et klart 0-3 tap mot et bedre lag. England vant alle kampene 3-0 mot oss og i morgen må vi opp i gir om vi skal henge med. Vi spiller om kampene 25-33.»

  Gundars:
  «Vi tapte mot Danmark 0-3. Denne gangen kan jeg si vi tapte mot et bedre lag.. Selv om vi hadde litt andre planer før kampen. Gutta var bra forberedt og jeg kan ikke si noe annet en at Danmark var bedre. Kanskje 0-3 ikke var helt fortjent men, men… Hovedsakelig var det serve og retur spill som var største problem for oss. Nå blir det mange spennende kamper om plassene fra 17-28. Gutta er klare!»
  Også junior gutta gikk på et klart tap for Danmark og endte med det på 3.plass i puljen. Irland-tapet i går ble dessverre utslagsgivende og de må belage seg på kamp om lavere plasseringer enn de nok på forhånd hadde håpet på…