EM Veteraner 2021 tildelt Wales

420

Norge nådde ikke opp i finalen for tildeling av dette mesterskapet.

President Erik Lindholm fra NBTF representerte søkeren Norges Bordtennisforbund. Hilde Kristine Rosenvold representerte Skien Fritidspark. Hun er markedsdirektør der.

Norges søknad har Skien bordtennisklubb, NBTF, Region Sør, Skien kommune, Porsgrunn kommune, Telemark fylke og Visit Telemark som samlede aktører bak søknaden. Vår hovedarena skulle være Skien Fritidspark med 58 bord og med et tillegg av Kjølnes-hallen beliggende i Porsgrunn med 32 bord.

Norge, Wales og Spania hadde allerede sendt inn søknader og var selektert som de 3 beste til å ha en presentasjon for ETTU-styret i Cluj-Napoca under EM Kadett/Junior i Romania.

Presentasjonen gikk bra og spørsmål ble besvart, men vi nådde ikke opp. Hovedbegrunnelse for det fortalte ETTU-sjef Ronald Kramer var at Skienshallen rett og slett ikke var stor nok. Det ville bli vanskelig med oppvarmingsbord og mange deltagere ville ønsket å reise mellom Skien og Porsgrunn 4-5 ganger om dagen for å se på sine venner spille. Da er avstand 8 km for mye selv om busstransport er effektiv. Kramer nevnte også at hotellene burde ha ligget mer samlet og nærme hovedhallen.

Han synes vår søknad og presentasjon uansett var interessant og oppfordret oss til å søke igjen. Neste søknad må da inneholde et mer compact games.

Erik Lindholm, President Norges Bordtennisforbund