EM rapport – herrer senior

  153

  I lag EM i Luxemburg representerte følgende Norge:
  Eskil Lindholm, Marcus Wærstad, Adrian Wetzel og Sondre Berner.
  Vi spilte i Standard Division og vi spilte om plassene 33 til 42.
  I pulje tapte vi: 2:3 mot Latvia, 2:3 mot Montenegro, 1:3 mot Aserbajdsjan og vi vant 3:1 mot Kypros. Til sluttslutten ble vi nr. 4. i puljen. Etterpå vant vi mot Wales 3:2 og i kampen om 37. plass tapte vi igjen mot Latvia 2:3.

  Før turneringen antok jeg at Eskil Lindholm og Marcus Wærstad ville være ledere av laget. Eskil vant kampene sine (fem), men allerede etter den første duellen mot Kypros hadde han problemer med hofta. I den siste kampen i puljespillet, når vi fortsatt hadde sjansen for andre plass i pulje, kunne han ikke spille. Marcus var ikke godt nok forberedt til denne turneringen. Han begynte å spille på sitt nivå, i nest siste kamp mot Wales. Sondre og Adrian hadde en god turnering. De vant kampene de skulle vinne og de lærte mye under hele turneringen.

  Vi hadde tøffe motstandere i gruppen, men vi skulle fortsatt være minst på andre plass i pulje(det var vårt mål). 38. plass i Europa bør betraktes som skuffende. Vi må trekke konklusjoner fra dette. Vi har et ungt lag, og vi vet hva vi trenger å jobbe med. Jeg tror de beste resultatene er fremdeles foran oss.

  Maciej Pietkiewicz