EM – profiler 6

  163

  Av: Christian Ibenfelt

  1) Når og hvordan begynte du med bordtennis ?

  2) Hvor tidlig skjønte du at dette var noe du egentlig var ganske god til?

  3) Hvor mye trener du nå (i uken)?

  4) Noen du vil trekke frem som viktig for den spilleren du er i dag?

  5)Hva er ditt beste resultat per i dag i følge deg selv?

  6) Hva er ditt beste minne fra bordtennisen?

  7) Hvordan har du forberedt deg til jr.EM (som vel er sesongens høydepunkt) ?

  8) Hva er målet? (EM)

  9) Noen langsiktige mål du vil dele med omverdenen?

  10) Hva skal til for at du klarer de målene du setter deg?

  11) Til slutt: Er det noe du føler vi (bordtennis-Norge) kan gjøre bedre for å nærme oss de beste i Europa?

  Mina Molnes Driveklepp
  15 år
  Volda og Ørsta bordtennisklubb

  1) Eg begynte med bordtennis i 2009, fordi pappa spurte om eg ville prøve ut SFO treningane som hadde blitt arrangert av Tor Hallaråker. Då vart eg introdusert til sporten.

  2) Heh, eg fekk då positive tilbakemeldingar frå Tor som motiverte meg til å fortsette.

  3) Til vanlig trener eg kvar dag, men kjem sjølvsagt an på om det er turnering eller trening i helgane. No i sommar trener eg ca. 3 eller 2 pass kvar dag.

  4) Eg vil sjølvsagt trekke fram Tor Hallaråker, uten han hadde eg ikkje spelt bordtennis i dag. Trur faktisk eg aldri hadde fått spelt i det heile. Eg vil også merke pappa, Rolf Driveklepp, som har vore med meg land og strand vekk på ulike turneringar.

  5) Mitt beste resultat so longt er vel nordeuropeisk mester no i år.

  6) Kan dessverre ikkje plukke ut berre eit godt minne. Har nemleg veldig mange, som feks. alle turane eg hat vore på med forskjellige og kjekke folk.

  7) Eg har forberedt meg med hard trening, og pusha meg sjølv heile vegen. Dette er jo noko eg har sett fram til så vil vere på mitt beste når dagen er der.

  8) Målet er vel top 20 egentlig.

  9) Mitt langsiktige mål er å halde fram med det eg likar, så lenge som mulig. EM har alltid vore målet, så når eg er ferdig med det er det som står igjen å sette eit nytt mål.

  10) Tja, er vel å halde interessa gåande det.

  11) Dei beste i Europa startar ofte i veldig tidleg alder, og ofte veldig seriøst fra dag en. Om eg skal ta meg sjølv som eit eksempel begynte ikkje eg seriøst før godt 2 år seinare enn eg begynte.

  Adrian Wetzel
  16 år
  B-72

  1) Når jeg var 9, men da var jeg mest opptatt av å krype under bordet og skyte baller på de andre.

  2)
  Vanskelig spørsmål, men fant det vel ut når jeg ble tatt ut til mitt første EM.

  3) jeg trener 2 pass bordtennis man-tor og lør-søn! Men bare et pass på fredag, pluss at jeg trener styrke mandag og torsdag.

  4)
  Sindre åteigen er den personen som betyr og har gjort mest for meg! Men andre som også som betyr noe for meg er jo selvfølgelig Huang B og Thorsten H, pluss at spillere som Eskild Jørgensen, Andreas Jones, Jonas flåøyen og Anders Brennhagen er også spillere som betyr mye for meg og støttet meg i oppturer og nedturer.

  Men hvis jeg skulle skrevet alle så hadde det blitt en lang bibel.

  5)
  Det er også et vanskelig spørsmål, men det må vel være når jeg vant 3 av 4 NM gull og ikke tapte en kamp og bare 1 set i single. At vi vant lag i junior i år, synes jeg også er en sterk prestasjon siden jeg var syk 2 uker i forveien. Pluss at jeg har noen enkelprestasjoner i single!

  6)
  Det må være å kunne spille på det best 1 divisjons laget i verden, der er stemning super, og det er utrolig gøy å være sammen!

  7)
  Har vært på NBTF sin samling, pluss at vi junior gutta har hatt vår egen samling.

  8)
  Har ikke så mange mål i EM, vi er stort sett på papiret dårligere en vår motstander så mitt mål er gi 110% i hver kamp, og at innsatsen ikke er å klage på.