EM kvalikk

39

Skrevet av Christian Ibenfeldt

Det ble dessverre mye tap på de norske damene og herrene i helgen. Med motstand som i utgangspunktet var innenfor rekkevidde hadde nok de fleste håpet på noe bedre resultater, men det ble litt stang ut denne gang.

Herrene gikk på to tap mot henholdsvis Skottland og Irland. Eskild var noe redusert pga en skade i hånden og Marcus var heller ikke på topp etter en bilulykke i USA for noen uker siden.

Coach Maciej hadde følgende å si:
«Vi vant nesten 3:0 mot Skottland. Sondre spilte litt nervøst på slutten i sin kamp, men dette er normal. Han har ikke mye erfaring. Samme med Adrian. Han hadde 2:0 i sett, men spilte passivt og tapte 2:3. Det endte med 2-3 tap i lagkampen.

Mot Irland måtte vi vinne 3:0 eller 3:1 for å vinne hele turneringen. Derfor spilte Marcus som nr 1 og Eskil som nr 3(på grunn av armen). Sondre spilte bedre i første kampen enn Adrian og fikk en sjanse til å spille som nr 2.

Dessverre fikk Marcus problemer før sin kamp mot Robinson.Vi tok 10 minutter pause – medisinsk tilsyn var nødvendig. Han prøvde å spille, men var ikke helt klar.

Når Sondre og Marcus tapte , visste jeg at vi ikke kunne vinne hele turneringen. Trener fra Irland og jeg bestemte at våre unge spillere vil få sjansen til å spille hvis Eskil vant sin kamp mot Gavin Maguire. Eskil vant og Adrian tapte mot Cathcart Owen, beste kadett fra Irland.

Vi prøvde, men vi var for svake. Igjen: ikke alle var helt klar til å spille. Da er det vanskelig for godt resultat.»