Deltakerrekord på damesiden i veteran-NM!

335

Tekst  Unni Halvorsen
Foto   Brage Titlestad

Det var svært gledelig at hele 38 veteran-damer deltok i årets veteran-NM i Bergen. i 2017 deltok 20 damer og i 2018 var 30 med. Det er bare å konstatere at det rett og slett er en upåklagelig progresjon – interessen blant voksne damer er for tiden stor.

Det jobbes utrolig godt ute i klubbene for å motivere voksne damer til å begynne og spille og ikke minst å få tidligere aktive damer til å ta opp sporten igjen – helt herlig. De siste årene har det blitt gjort mye av og for damene. Det arrangeres treningsdager/helger og ikke minst cuper der kun damer får delta.

Vi har f. eks. Goldie-cuper (Kobra) og Tuppecuper (Jevnaker) i løpet av sesongen – og det motiverer for videre trening og turneringsdeltakelse! Det er mye glede og latter når damene møtes og et godt miljø er alfa/omega!

I mai i 2018 arrangerte Klemetsrud v/Laura & Yvonne en treningsdag for damene – fulltegnet med 32 deltakere. Tilsvarende treningsdag arrangerer de 11. mai i år!

Det har vært treningshelg på Larkollen med Japsko/Nordic Tabletennis i mars i år med 32 deltakere og der var nesten halvparten damer! Dette blir mest sannsynlig et årlig arrangement. Japsko/Nordic Tabletennis arrangerer også en treningsuke i Althea/Spania i oktober i år der 11 norske spillere hittil er påmeldt og hvorav 6 er veteran-damer!

Damene er virkelig på:) !! 

Kanskje er det enda flere som blir motivert til å være med på veteran-NM neste år hos Kobra? Det gjenstår å se, men utviklingen er god og nå satser vi på et deltakerantall på over 40 i 2020!