Dameserierunde i Trondheim ferdigspilt

416
Foto: Bård Peter Thrane

Tekst: Ragna Grindheim
Foto:
Bård Thrane

Da var runde nummer to denne sesongen for dameserien ferdigspilt. Denne runden var lagt til flotte nye lokaler i Trondheim.

Det var ingenting å si på fasilitetene, hagene var store og luftige, det var høyt under taket og frisk luft i hallen hele helga. For oss som ikke har vært i hallen i Trondheim tidligere var det stort å få se (og spille) i en så flott bordtennishall! Arrangørene fra Trondheim BTK var det heller ingenting å si på.

Det var en profesjonell presentasjon av alle spillere, dommere og lagledere som var i aksjon i helga.

Helga startet med en hyggelig velkomsttale av Rolf Erik Paulsen, og deretter en profesjonell presentasjon av alle dommere, spillere og lagledere som var i aksjon i helga.

I pausen mellom første og andre runde stilte Trondheim BTK opp med god varmmat i kantina, i tillegg til salg av diverse godbiter og drikke mens kampene var i gang. Alt i alt, bra gjennomført til Trondheim BTK, vi håper på å komme tilbake i kommende sesonger!

[ Bilder fra helgens arrangement kan ses på Google Photos ]

Notodden-jentene ligger på 5. plass.

Spillet var det heller ikke noe å si på. Stort sett alle kampene som ble spilt i løpet av helga ble relativt klart avgjorte med, 6-0/1/2 seire. Den eneste kampen som ble spilt helt ut var kampen mellom Notodden og B-72 2 i første runde.

Fra Notodden spilte Merete Tveiten, Ida Høimyr, Ingeborg Lia og Malin K. Helgaseh, mens for B-72 spilte Marie Olavsen, Vivian Huynh og Gertruda Pasakinskaite. Lagene fulgte hverandre jevnt hele veien, dette ble også gjenspeilet i resultatetene med blant annet tre kamper som gikk hele veien til fem sett. Til slutt ble likevel Notodden med Ida Høimyr i spissen for sterke for jentene fra B-72 2 og vant kampen knepent 6-4. De resterende kampene ble avgjort mye tidligere, men også her var det mange gode enkeltprestasjoner. Iwona Kuszaj fra Fornebu vant alle sine kamper og er ubeseiret i årets dameserie, Silje Flaglien fra Fokus begynner å bli en farlig spiller, og selv om vi ikke ser like mye til Ida Høimyr som vi gjorde for noen år siden har hun denne helga vist at vi ikke skal ta det med ro for det.

Fokus BTK har klart å klatre fra en sisteplass fra forrige runde til å nå ligge på delt tredjeplass.

Fokus BTK har også klart å klatre fra en sisteplass fra forrige runde til å nå ligge på delt tredjeplass.

Kort oppsummert var det mye spennende å følge med denne helga, noe som alle som kom innom hallen i helga sikkert kan skrive under på.

Fornebu vant til slutt alle sine kamper og endte som klar vinner av serierunden. Fornebu ligger som en klar nummer en på toppen av tabellen, med B-72 1 på andreplass.

Fornebu vant alle sine kamper og endte som klar vinner av serierunden.

Tredjeplassen deler Fokus og Trondheim. Notodden ligger på femteplass, og sist ligger B-72 2. Det er nå syv kamper igjen i årets serie og mye kan skje.

Nivået i årets serie er jevnere enn noen gang tidligere, og som vi allerede har sett fra Fokus kan tabellen fort endre seg!

Dameserien tar nå en liten juleferie, men smeller i gang allerede torsdag tredje januar i B-72 hallen mellom B-72 1 og B-72 2.

B-72 2 ligger på 6. plass.

 

Presentasjon av lagene i DAMESERIEN