Dameserien ferdigspilt sesongen 2018/19

  277

  Tekst: Ragna Grindheim
  Foto: Ghassan Chaer

  Lørdag 16.februar ble siste runde av dameserien sesongen 2018/19 ferdigspilt. Denne runden var lagt til Fornebuhallen lørdag 16.02 samtidig som eliteserielaget til Fornebu på herresiden skulle spille to seriekamper i Stigaligaen.

  På tross av dette ble det likevel spilt flere spennende kamper, Trondheim spilte uavgjort mot både Notodden og førstelaget til B-72, men det var Fokus som gjorde det virkelig spennende denne dagen. Ingen kunne rokke med topplasseringen til Fornebu, men Fokus med Marte Grutle Aasebø, Kristin Eng og Silje Flaglien hadde en siste mulighet til å slå ubeseirede Fornebu. Jentene fra Fokus kjempet mot Fornebu helt til siste slutt, men Fornebu viste som Fornebu kan at de er seriemestre og kampen endte 5-5. Fornebu ble dermed ubeseirede i årets dameserie, og kunne velfortjent smykke seg med tittelen som seriemestere også i sesongen 2018/19. Da var det også fortjent at Iwona Kuszaj ble årets lagspiller som etter 30 spilte kamper ikke hadde ett eneste tap.

  Årets serie har vært spennende, og det har vært gøy å følge med på så mange unge gode spillere. Dette har resultert i jevne kamper og en serie med høy underholdningsverdi. VI håper på å se både de lagene som var med i år og flere nye lag i neste års serie. Takk for nå!