Christian Ibenfeldt er tildelt NBTF Minneracket

  396

  Minneracket deles ut til personer som har utmerket seg for sin innsats for norsk bordtennis.

  Christian Ibenfeldt tildeles Minneracket først og fremst for sin innsats som Vise President i Norges Bordtennisforbund siden 2015. Christian er svært aktiv i sin rolle og sammen med President og Generalsekretær utgjør de en ledertrio i Norges Bordtennisforbund som hele tiden har tett kontakt og kort aksjonstid. Alle viktige beslutninger gjøres med disse 3 personers deltagelse. De viktige beslutningene forankres selvsagt i styret, men kartlegging og anbefaling til styret gjøres av disse 3 pluss eventuelt sektorlederne når de er direkte involvert.

  I tillegg til å tilhøre toppledelsen i NBTF så er Christian nå også styrets ansvarlig for Toppidretten. Her jobber han tett med Bengt Paulsen og landslagstrenerne. Han involverer seg også i praktiske saker i forbindelse med hans kunnskaper som fysioterapeut. Christian utarbeidet landslagets uttakskriterier forrige sesong i samarbeid med Olav Haraldseid. Nå er det ryddigere å forsvare/begrunne uttak.

  Undertegnede kan melde at samarbeidet Nordby/Ibenfelt/Lindholm fungerer helt utmerket. Evt uenigheter diskuteres alltid saklig og gjensidig respekt for hverandre er tydelig. Viktig at man står samlet som en trio når det er tunge vanskelige saker.

  Christian har jo i mange år også vært blant landets beste spillere. 

  Vært i Laksevåg BTK hele tiden. Eneste avbrekk fra Laksevåg var utdannelsen som fysioterapeut i Montpellier i Frankrike 1995-2001.  Her spilte han på høyt nivå.

  Han spilte på yngre landslag både som Kadett og Junior og deltok i UndomsEM i begge klasser. Han har også representert Norge på seniorlandslaget i VM.

  Christian har også begynt å delta i internasjonale veteranmesterskap. Han har de beste norske resultater de seneste år. Sølv i Veteran EM i Sverige nå sist samt rett utenfor pallen i Veteran-VM i Alicante. 

  Takk for din innsats for norsk bordtennis Christian.

  Erik Lindholm
  President NBTF