Bordtennis var representert på årets Mortensrud Festival!

  284
  Foto: Audun Braastad / NTB. Hentet fra www.kongehuset.no

  Tekst: Yvonne Fischer og Kjersti Aune.

  Lørdag 8. september var det storfint besøk på Mortensrud, da Mortensrud Festival ble arrangert for fjerde gang. Kronprinsesse Mette-Marit og Oslos ordfører Marianne Borgen hadde tatt turen til nabolaget vårt denne høstdagen, og det var kronprinsessen som stod for åpningen av festivalen.

  Laura og Mette Marit.

  Klemetsrud IL Bordtennis var representert som en av de mange aktivitetene man kunne delta i, og standen vår fikk besøk av mange nysgjerrige voksne og barn. Både kronprinsessen og ordføreren tok seg tid til en prat med vår egen trener Laura Krūmiņa, noe som slett ikke er hverdagskost.

  Utebordet vi hadde tatt med ble flittig brukt av de fremmøtte, selv om kronprinsessen ikke var en av dem som våget seg på det.

  Klubben har fått støtte fra Sparebankstiftelsen, noe som har medført at vi, i tillegg til nye innebord, har plassert 6 utebord på de nærmeste 3 skolene i området, samt 2 bord utenfor bordtennishhallen.

  Bordtennis har absolutt blitt satt på kartet i vårt område, noe vi er svært stolte av!

  Med Laura i spissen, så setter hun nå i gang med en stor skoleturnering . Den skal avholdes i uke 45+46. 10 jenter og 10 gutter fra hvert klassetrinn i 5-7 fra 3 skoler skal delta, så om alt går etter planen så  involveres i 180(!) spillere til dette.

  Klubben har også ansatt ny trener til voksenpartiet, Mathias Haraldseid, og vi ønsker han velkommen til oss. Laura fortsetter som hovedtrener for barnepartiet.