BARENTS SUMMER GAMES 2017 I BODØ – BORDTENNIS EN AV 14 IDRETTER PÅ PROGRAMMET

155
Espen Wiik og arramgørstaben til Bodø BTK er klar til å starte BSG 2017

Tekst av: Jonny Ternlind, Leder Region Nord

Det er kun timer igjen før Barents Summer Games (BSG) 2017 går av stabelen i Bodø (1-3.september). Og bordtennis er en av 14 idretter som står på programmet denne første helgen i september, hvor rundt regnet 1050 personer; utøvere, trenere, ledere, dommere, gjester og frivillige deltar.

VIKTIG ARENA
Barents Games er både en arena for idrett så vel som kulturell utveksling, og fører til folk til folk-samarbeid mellom de 4 landene i barentsområdet; Norge, Sverige, Finland og Russland.

BORDTENNISEN STOLT OVER Å VÆRE MED
Vi er veldig stolt over at bordtennis deltar i og arrangerer Barents Games for andre gang. I 2014 ble arrangementet (Barents Winter Games) avviklet i Tromsø med stor suksess. Denne gangen er det Bodø BTK, en av Norges aller fremste arrangører, som tar imot utøvere fra Nord-Russland og Nord-Sverige. Dessverre deltar ikke Nord-Finland denne gangen heller… Men det er veldig bra at nå har vi både jenter 18, gutter 18 og Parasport med, som konkurrerer i både lagklasser og singlespill.

Undertegnede har den store gleden av å være TD (teknisk delegert) og overdommer ifm BSG 2017.

LAG OG SINGLE PÅ PROGRAMMET
Programmet starter bl.a. med åpningsseremoni på fredagen kl. 20.00 i Bodø Spektrum, og så går det slag i slag bokstavelig talt til avslutningsseremoni og premieutdeling utpå søndagen.

Vi i bordtennisen skal gjennomføre arrangementet i Bankgatahallen, og her kan du/dere lese mer om programmet; http://wp.bodobtk.no/2017/08/10/bsg2017/

Dere kan også følge med i vedlagt link mht trekning og resultater; http://wp.bodobtk.no/2017/08/23/bsg2017ttresults/

TUSEN TAKK TIL NBTF, BORDTENNIS-NORGE OG BODØ BTK
Vi vil benytte anledningen til å takke NBTF og bordtennis-Norge for å støtte opp om arrangementet – også ved den økonomiske tildelingen som ble foretatt i tingvedtaket i Bergen i mai. Der gikk et enstemmig ting inn for å bevilge kr.20.000,- til BSG 2017. Det samme beløpet har Region Nord også bevilget. I tillegg har klubben selv brukt penger, og ikke minst egeninnsats for at arrangementet skal bli vellykket.

Jeg vil også på vegne av regionstyret på forhånd si tusen takk til Bodø BTK som arrangør. Vi vet at BSG 2017 er i de beste hender med en meget solid arrangør med ivrige frivillige og dyktig stab der Espen Wiik som leder står i spissen for en flott gjeng.

Vi ønsker hverandre lykke til! Let the games begin!