B-72 til topps i Dameserien

348

Forsidebildet B-72 jentene etter seier 6-0 mot Notodden BTK.

I helgen er det full runde i Dameserien i Trondheim. Trondheim BTK er vertskap i Norges flotteste bordtennishall på Ladesletten i Trondheim.

B-72 var ubeseiret før dagens kamper. I sin andre kamp idag møtte de Fornebu BTK med Norges beste damespiller Ilka Doval på laget.

B-72 stilte med Katarina Wetzel, Kristina Pirtskhalava og Vivian Huynh. Fornebu sitt lag besto i tillegg til Ilka Doval av Hilde Gundersen og Ida Tvervaag.

Etter singelkampene var stillingen 3-3. I dobbelen spilte Ida og Ilka mot Katarina og Kristina. Fornebujentene ledet 2-1, men B-72 snudde kampen og vant hele 11-3 i avgjørende.

I det tre siste singelkampene skulle det også bli to 5 settere som var helt avgjørende for resultatet. Først utlignet Fornebu i lagkampen til 4-4 da Ilka snudde 1-2 til 3-2 med å vinne de to siste settene 11-7 mot Katarina. I neste kamp tok Ida ledelsen 2-0 mot Kristina, men Kristina kom sterkt tilbake og vant de 3 siste settene og dermed var det 5-4 til B-72.

Kampen skulle avgjøres med Hilde mot Vivian. Vivian har hatt en meget sterk sesong så langt og vant 3-0. Første sett var jevnt der vant Vivian 13-11. De påfølgende settene ble vunnet med 11-9 og 11-6.

B-72 leder dameserien med 5 seire så langt. Trondheim BTK er på andre plass med en kamp mer spilt enn Fornebu BTK.

Imorgen møtes Trondheim BTK og Fornebu til kamp.

I de andre kampene idag fikk Bodø BTK det tungt med tap mot Trondheim BTK og Fokus BTK. Fokus BTK tapte mot Fornebu BTK og Notodden tok et poeng mot Trondheim BTK, men tapte mot B-72.

Resultater fra dagens kamper finnes her