B-72 – STØRST I SOFIEMYRHALLEN

362

Tekst  Øivind Eriksen
Foto    Ghassan Chaer

B-72 stiller med hele 61 spillere, 48 gutter og 13 jenter, i helgens NM for yngre og STIGA-11ern. Et imponerende antall spillere, og Lørenskogklubben markerer styrke i Sofiemyrhallen. I tillegg til de 61 spillerne er 15 ledere og trenere med, pluss et stort antall foreldre.

Klubbens leder, Sven Werteback, forteller at NM for yngre er sesongens desiderte høydepunkt for klubbens yngste. Alle som vil være med blir påmeldt, og klubben jobber også svært aktivt for at mange deltar. NM for yngre er et miljøskapende tiltak, der både ferske spillere og gullkandidater er med. De som deltar blir bedre kjent med hverandre, kontakter knyttes, både blant spillere, ledere, trenere og foreldre.

Sven forteller også at erfaringene fra de siste sesongene er at veldig mange av de som er med på NM for yngre og STIGA-11ern, kommer tilbake til treningene på høsten. Det er viktig for klubben med kontinuitet, og det er viktig å beholde flest mulig.

Under mesterskapet legger også B-72 vekt på at alle er i hallen hele dagen, for å støtte hverandre, og for å bygge klubbmiljø.