ÅRETS FIRE NORSKE MESTERSKAP SPILLES I MAI OG JUNI

424

Tekst  Øivind Eriksen

Den utfordrende koronasituasjonen gjør at NBTFs styre har tatt grep og plassert samtlige årets fire norske mesterskap i mai og juni. I utgangspunktet var mesterskapene terminfestet til mars, april og juni, men våre norske mesterskap spilles nå i mai og juni, med de samme fire arrangørene som opprinnelig planlagt.

Det første mesterskapet, NM for yngre, spilles i region Midt-Norge og arrangeres av Trondheim BTK fredag 28. mai – søndag 30. mai. Helga deretter, lørdag 5. – søndag 6. juni, spilles veteran-NM i Bergen, i regi av Sportsklubben Heros. Fredag 11. – søndag 13. juni er det et nytt NM i Vestlandets hovedstad, nemlig Hoved-NM i Bergen, med Laksevåg BTK som arrangør. NM-rekken avsluttes i Lørenskog lørdag 19. juni – søndag 20. juni, med NM for juniorer og eldre juniorer, med B-72 som arrangør.

Våre norske mesterskap er våre desiderte nasjonale høydepunkter. I år blir det fire strake mesterskap, fire helger etter hverandre. Det er bare å krysse fingrene for at koronasituasjonen er under kontroll i denne perioden, og at det lar seg gjøre å gjennomføre mesterskapene.

NBTF ønsker både spillere og de fire arrangørene lykke til med NM-forberedelsene!

 

Fristen går ut: 01.02.2021