Andreas Aulie Norgesmester i Funksjonshemmede åpen

374
Andreas Aulie Norgesmester i Herrer stående

Tekst: Øivind Eriksen
Foto: Ghassan Chaer

I klasse Åpen funksjonshemmede single deltok hele 20 spillere. Det er det høyeste antallet deltakere som har vært med noensinne, og det viser at arbeidet NBTF har gjort med våre funksjonshemmede bærer frukter.

De 20 deltakerne spilte innledningsvis i 5 puljer med 4 spillere i hver. To fra hver av de fem puljene gikk til sluttspill, og i de fire kvartfinalene vant Andreas Aulie, Zsolt Berecki, Pablo Jacobsen og Steffen Salamonsen. I semifinalene vant Andreas 3-0 mot Zsolt, mens Pablo slo Steffen 3-2.

Finalen ble dermed spilt mellom Andreas Aulie, Fokus BTK og Pablo Jacobsen, Fornebu BTK. Andreas er klassifisert i klasse 9, mens Pablo tilhører klasse 8. Andreas var på sitt aller beste, og det var for 7-8 år siden, nummer 5 på verdensrankingen i klasse 9, og han har vunnet store singleturneringer i Polen, Tyskland, Tsjekkia og Brasil. Han sier at ungguttene våre, deriblant Pablo, har blitt merkbart bedre de siste årene, men det må fremdeles trenes mye over flere år for at våre yngre skal ta de siste skrittene mot verdenseliten.

Gratulerer til de fire medaljørene!

Program senior NM

Tidsskjema

Deltagerliste, Seeding, Resultat

Resultater – lag

Live Streaming Bord 5

Live Streaming Bord 9