Andre serierunde i 3 A: B-72 fortsetter sin seiersrekke

425
Kim Alexander Brattvang, Oppegård. Foto: Tommy Østby

Tekst  Terje Ekrann
Foto   Tommy Østby

Da var 2. serierunde i avd 3A ferdigspilt (Bjølsenhallen og Larkollen).

Denne gangen var heldigvis alle lagene i aksjon, og selv om Kjelsås ligger litt etter i antall kamper, er nok tabellen nå mer til å «stole på». Vi kunne nå for første gang denne sesongen også spille double, og det var nesten litt uvant.

B-72 fortsetter sin seiersrekke. De har igjen Kjelsås og Lynild før serien er halvspilt, og kommer nok ikke til å rote bort noen poeng mot disse lagene, selv om Kjelsås ga Sarpsborg god motstand i den utsatte kampen fra runde 1. Kjelsås slo også Lynild klart, og ser ut til å kunne havne midt på tabellen til slutt.

Ellers hadde Fokus forsterket laget en del, og kan nok bli vanskelig å slå for de lagene som slåss om å unngå nedrykk. Det holdt i hvert fall til å slå Larkollen, som forresten også hadde forsterket laget med Andres Metsalu til denne kampen.

Oppegård måtte se seg slått av B-72, men var utilnærmelige mot Larkollen. Kampen mellom Sarpsborg og Oppegård neste runde kan bli riktig spennende, og avgjørende for hvem som vil inneha 2. plassen.

Når det gjelder Årets lagspiller skal det vel mye til om dette ikke blir Jonas Flåøien/B-72. Han har 8-0 i score i sine singlekamper, og har vel ingen planer om å tape noen kamper i årets serie. Det er også imponerende at Kim Alexander Brattvang/Oppegård står med 8 individuelle seire etter 4 lagkamper. Han slapp riktignok å spille oppe mot B-72, men likevel er det sterkt.