6 runder av Individuelt seriespill Trøndelag arrangert denne sesongen.

175

Det har blitt arrangert 6 runder av Individuelt seriespill i Trøndelagen denne sesongen. Seriespillet er et samarbeid mellom region Midt og Trondheim Bordtennisklubb.

Seriespillet er en “singledivisjon”, dvs hvor man spiller som enkeltpersoner i en divisjon over flere runder, hvor det da blir opp- og nedrykk. Dette gir alle spillere mange jevne kamper og gode utfordringer.

I løpet av sesongen har 91 ulike spillere vært med og konkurrert. Odd, Anelia, Arild, Lucas, Even, Mahro og Preben har vært på alle rundene og fikk en liten oppmerksomhet før oppstarten av 6. runde denne lørdagen.

Benjamin Moen Fossheim har deltatt 3 ganger og har vunnet alle 3 rundene i den øverste divisjonen. I finalen denne gang slo han Petter Berget Johansen.

I andre divisjon denne gang gikk 13 år gamle Birgitte litt overraskende til topps og beseiret Eirik i finalen 3-0.

I 3. divisjon møttes kameratene Ola og Sigve i finalen. I gruppespillet møttes de også og er vant Sigve 3-2, men i finalen var det Ola sin tur til å vinne 3-1.

I fjerde divisjon gikk Sartak til topps og Asbjørn tok andre plassen. Forrige runde ble Sartak nummer 2, men denne gang var det hans tur til å vinne.

I nybegynnerklassen denne gang var det hele 15 deltakere.

Alle resultater finnes her