4. SERIERUNDE AVDELING 3C

  384

  Tekst: Terje Ekrann

  Lørdag 26.01 spilles 4. serierunde i avd. 3C i Bjølsenhallen, og det er klart for de første returoppgjørene denne sesongen, hvor det er mulighet for å revansjere tidligere skuffende/overraskende tap.

  Foto: Knut Helseth

  Noen av lagene kommer fra store klubber, med mange spillere å ta av. Det kan derfor komme overraskelser i lagoppstillingene, men så langt har ingen av lagene benyttet mer enn 6 spillere totalt, så det er kanskje lite sannsynlig at det kommer store utskiftninger på lagene.

  Avdelingen består av 7 lag, og det har utkrystallisert seg en tetgruppe, et midtsjikt og en bunngruppe. Avdelingsseieren står etter alle solemerker mellom Kjelsås 3 og Fokus 2, med Kjelsås som klar favoritt. Disse to lagene møtes ikke før i 5. serierunde, og avgjørelsen faller nok da. Helgens kamper mot svakere motstand vil nok bare befeste lagenes posisjon.

  Foto: Knut Helseth

  Lagene i midtsjiktet (Harestua 2, Fornebu 6 og B-72 2) møter stort sett topplagene eller bunnlagene denne serierunden, hvor resultatet er mer eller mindre gitt. Kampen mellom B-72 2 og Fornebu 6 vil imidlertid bli spennende med hensyn på hvem som til slutt tar 3. plassen i avdelingen.

  Lynild og Kobra 2 i bunn av tabellen møtes ikke denne serierunden, og det er stor sannsynlighet for at de etter helgas kamper fortsatt vil stå med henholdsvis 2 og 1 poeng. Kampen mellom lagene i neste serierunde blir helt avgjørende for hvilket lag som kommer på siste plass og risikerer nedrykk.

  Harestua 2
  B-72 2

   

   

   

   

   

  Kobra 2