3 NORSKE I EM I NANTES

394
Tyskland - Frankrike! 4.000 tilskuere; herlig trykk!

Tekst og foto  Øivind Eriksen

Mahta dømmer kvartfinalen i EM mellom Romania og Polen.

Årets lag-EM i Nantes, Frankrike, spilles denne uka, med finaler søndag 8. september. Etter Stage 1, der Norge ble utslått både på dame- og herresiden, møttes de 24 beste dame- og herrelagene til Stage 2, eller EM-sluttspillet, i Nantes. De spiller i åtte puljer, med 3 lag i hver pulje, og vinnerne gikk til kvartfinalene. Kvartfinalene spilles i skrivende stund, i en hall med 4.000 seter og nesten fullt hus nå. Bra trykk fra et bordtenniskyndig publikum.

Fra Norge deltar 3 personer. Det er Christian Ibenfeldt, Mahta Souri og  Øivind Eriksen. Christian var på plass 3 dager for å utøve sine presidentplikter, blant annet i ETTU-kongressen og NETU-møtet. Mahta er en av 20 dommere, og hun dømmer fra start til slutt. Øivind er nok en gang mesterskapets juryleder, og er dermed i hallen fra morgen til kveld.

Øivind Eriksen er nok en gang mesterskapets juryleder, og er dermed i hallen fra morgen til kveld

Neste års EM går i Warszawa, Polen, 15. – 20. september. Da står single og double på programmet. Lag-EM 2021 spilles i Cluj, Romania. Stage 1 trekkes i høst, og da er det nye muligheter for Norge til å spille seg inn i det gode selskap og sikre Cluj-billettene.