3 gull, 1 sølv og 3 bronse i Nordeuropeisk mesterskap for veteraner 2018

445
Gull-gutten Pål Guttormsen

Tekst: Unni Halvorsen

I helgen 7.-9. september var ca. 400 deltagere fra 7 nordeuropeiske land samlet til dyst i IFU Arena som ligger i Uppsala/Sverige. En flott hall med 64 bord, glade og positive deltagere og dyktige arrangører.

De norske resultatene ble over all forventning og viser at det trenes godt og jobbes iherdig i veteranmiljøet.

GULL: Kari Gjengedal, Langhus vant damer singel 70 etter glimrende spill, moro å vinne en så viktig finale mot en motstander man aldri tidligere har beseiret!

Gull-jenta Kari Gjengedal

GULL: Pål Guttormsen, Fokus vant herrer 60 singel.

GULL ble det også i herrer double 60 på Pål med makker Per Heie, også han fra Fokus.

SØLV: Nok en gang Pål, denne gangen i mix 60 med Unni Halvorsen fra Langhus.

BRONSE: Eva Doverby, Langhus tapte semifinalen i singel 60. Motstanderen ble litt for tøff – ikke så merkelig at det ble tap da motstanderdamen fra Estland faktisk ble nr. 2 i Veteran-VM i Las Vegas for noen få måneder siden.

BRONSE: Kari og svenske Ulla Dovblad fikk bronse i double 70.

BRONSE: Eva og Unni tapte semifinale mot omtalte dame fra Estland med makker.

Gull-gutta Pål og Per Heie

Må nesten trekke frem Pål litt ekstra – en helt utrolig innsats på den 62 år unge mannen. Bare på søndagen (semi/finaledagen) spilte han totalt 26 sett – og alle vet jo hvilken spillestil han har, ikke akkurat noe hvilehjem der i gården – full pakke på hver eneste ball og utrolig fysisk krevende. Dette står det stor respekt av og det er rett og slett beundringsverdig!

Når det gjelder det sosiale i veterangruppen så var det helt som det pleier – veldig godt samhold og svært hyggelig også utenfor hallen. Alle koste seg og det ble mye latter og moro, men akk for et konkurranseinstinkt de fleste har …. finnes det et snev av konkurransemuligheter så er man på – denne gangen var det shufflebord på hotellet og det kunne jo ikke stå urørt. Konkurranser hver eneste kveld og her var Bergenserne helt umulige – tydelig at de trener litt annen idrett enn bordtennis også – for de vant hver eneste runde mot alle motstanderne.

Bronse-jenta Eva Doverby i dyp konsentrasjon ved shufflebordet

En flott helg og jeg tror jeg har alle veteranene med meg når jeg sier at vi gleder oss til neste korsvei.