3. divisjon avdeling B «braket» i sammen på Fornebu søndag 16.september

462
Hvam IL. Fra venstre Per øivind Bodding, Hubert Marciniak Christer Mårtensson og Per Svensson.

Tekst: Egil Hauge

Det er alltid flott å treffe nye lag og spillere.

Kobra BTK. Gunnars Rusis, Erik Bergeseter og Mathilde Neskvern.

I denne første serierunden bemerket Jevnaker BTK 2 seg gjennom et blandet og spennende lag med unge og godt voksne spillere (selv om de ikke fikk med seg noen uttelling, les: poeng. De har blant annet Jonas Jensen (15) i stallen, og han har gjennom det siste året sanket hele 450 rankingpoeng. Han forteller at han gleder seg til god matching i denne divisjonen og avdelingen framover. Og det beste publikumet var utvilsomt foreldre fra Jevnaker som laget en meget god atmosfære i hallen. Ros tildeles også talentet Matilde Neskvern fra KOBRA BTK som viste stor framgang fra forrige sesong.

De antatte to beste lagene KOBRA BTK og Hvam IL møttes i første kamp og her vant nesbuene overraskende hele 8-2 over

Vind IL. Fra venstre Morten Stenvold, Lars Petter Gudim, Ørjan Müller og Even Heggernes

favorittene fra Kongsvinger. Hvam har et jevnt godt lag med dyktige «Pelle» Svensson som ener. Hvam laget vant begge de viktige doublene kampene og hadde den ekstra gnisten i alle sine singlekamper. Hvam har 4 poeng og full pott etter at de fulgte opp med 9 – 1 seier over Nordre Eidsvoll i sin andre kamp.

Både Vind (Gjøvik) og Fornebu BTK 5 er outsiderlag som de andre må se opp for i de videre rundene. Vind fra Gjøvik slo Fornebu for øvrig 6 – 4 i den siste kampen denne søndagen og ligger så langt på en hederlig sølvplass.

Nordre Eidsvoll

Ham Kam 2 stilte med noe redusert mannskap og står uten poeng.

 

Presentasjon av 3. DIVISJON AVD. B

 

Fornebu BTK.
Jevnaker BTK