3. divisjon avd. A i Kalneshallen – Sarpsborg BTK hadde gjort en god jobb!

550

Tekst og Foto: Claus Tjelle Erik Lindholm

Det var ny samlerunde i 3. divisjon avd. A i Kalneshallen lørdag 27.01. Sarpsborg BTK hadde gjort en god jobb, og arrangementet gikk helt knirkefritt.

Sarpsborg BTK

Kalnes-hallen var et nytt bekjentskap for de fleste av deltagerne. Det er et område utenfor Sarpsborg med Kalnes Jordbruksskole, anlegg for hestesport, idrettsanlegg med mer. Et svært tun «ute på landet» hvor det også lå en hall. Hallen var for øvrig veldig fin å spille i og den var rigget med store hager. Hit reiser vi gjerne igjen.

Toppen av tabellen:
Sarpsborg BTK var ubeseiret før denne runden, men måtte tåle et 3-7 tap mot Larkollen. Larkollen hadde sine beste spillere på plass. I tillegg var de forsterket med defensive Peeter Viigimets fra Estland. Lagene møtes også i neste runde, og Larkollen kan da komme à poeng med Sarpsborg.

Para NBTF kan kanskje også blande seg inn i kampen om opprykk. De kan vinne avdelingen med seier over Larkollen og Sarpsborg i siste runde. Veldig hyggelig at FH landslag stiller eget lag i serien.

Mellomsjiktet:
Askim BTK vant 7-3 over Fornebu BTK 4, og disse lagene kjemper om 4.plassen i avdelingen. Fornebu har 1 poeng mer, men Askim har en mindre spilt kamp.

Askim BTK

Nedrykksstriden:
Det er kun 7 lag i avdelingen slik at kun 1 lag rykker ned i utgangspunktet. Her er det snakk om  Kjelsås BTK 5 og Langhus. De spilte uavgjort 5-5. Lagene møtes til ny kamp på Langhus 14. februar. Langhus er knepen favoritt til å unngå nedrykksplassen.

Det er dermed fortsatt stor spenning både i topp og bunn foran den siste runden på Fornebu 24. februar.

Mye bra spill å se i hallen. Kampen Andres Metsalu mot Ronny Hansen var en godbit hvor Andres vant noen skikkelig seige sett. Legg også merke til Øivind Christensens sterke seier mot Babri Naser og Jan Magne Krogstads sterke seier over Jens Elverhøi.

Larkollen BTK

Til slutt:
Legg merke til at Sarpsborg som arrangør la inn resultater underveis på stevnet. Det gjør at folk rundt omkring kan følge med på nettet under serierunden. Detter  er en enkel jobb for en arrangør og burde være standard nå i 2018. Det bør bli slutt på å sende over til forbundet for deretter å registrere sentralt der.
Bra jobba Sarpsborg.

Se under seriespill tabell og enkeltresultater.

Langhus BTK
Fornebu BTK 4
Kjelsås BTK
Para NBTF