3.divisjon avd. A har startet sesongen

381

Tekst: Erik Lindholm

Dette foregikk i nasjonalanlegget på Fornebu hvor hvert lag spilte 2 kamper på lørdagen. Vi liker opplegget med at man slipper å spille både lørdag og søndag. 2 lagkamper er også perfekt, da den fysiske formen ikke alltid er på topp hos alle spillerne. Det går visstnok an å bli sliten selv om beina står ganske stille.

Det som viser seg etter denne serierunden er at det ikke finnes noen klar seriefavoritt i denne avdelingen i år.

Mitt eget lag Askim overrasket seg selv med 2 seire, hver på 6-4. På forhånd antok vi at de 2 svakeste lagene i avdelingen var oss selv og Langhus. Etter denne serierunden er det altså ikke klart hvilke lag som er nedrykkkandidater. Oppegård ser kanskje ut til å være i faresonen, men de har nok mulighet til å sette inn forsterkninger om nødvendig.

Altså en helt åpen avdeling med følgende lag som kjemper om opprykk: Para, Kjelsås og Fornebu.

Mye fine enkeltkamper. La spesielt merke til kamper hvor Jan Bergersen viste oss hvor enkelt bordtennis kan spilles. Fortsatt fin feeling og god taktisk vurderingsevne og driver motstanderen rundt på diverse løpeturer. Jan som har så gode resultater som landslagstrener for vårt funksjonshemmede landslag, viste her at det ikke bare er teori han kan.

Det er også andre bra enkeltspillere som viste seg frem i dag. Laura Krumina og Andres Metsalu er spillere som holder 1.divisjonsnivå, men mot Bergersen ble det litt for tøft for Laura med mye løpeturer rundt i hagen.

Hyggelig å se enkeltspillere som har gjort et løft. Merket meg Qian Jade (Kjelsås), Minh Nhut Le (Klemetsrud) og Thomas Dahl (Askim). Den unge Christoffer Wibe fra Oppegård var et nytt fjes for meg og han gjorde sine saker riktig bra. Her har Oppegårds trener Rikard Johansson gjort bra arbeid. Oppegård er en klubb som produserer mange nye spillere inn i våre stevner og serier. De har en god organisasjon og bra trenere.
Hyggelig også å se at Konrad Kaminski tilbake i seriespillet. Han har hatt lang pause. Han var med på å vinne laggull for Fokus G15 for mange år siden sammen med Eskil Lindholm, Pål Francis Aarås og Mateo Unkovic Hoel. Apropos comeback,….svært hyggelig også å se Pål Francis tilbake i eliteserien forrige helg. At spillere som har hatt pause kommer tilbake til sporten vår er veldig gledelig.

Jeg vil også gi en honnør til Kenneth Zeiffert som oppdaterte serieresultatene. Vi er i 2018 nå og denne type resultatservice bør vi få gjennomført konsekvent hos seriearrangører. Våre medlemmer rundt om i landet er faktisk opptatt av å følge med. Bra jobba Kenneth.

Dette er som sagt en åpen avdeling og det blir spennende å følge med på den videre. Riktig moro var dette.