3.divisjon avd. A: God stemning i hallen i Askim

184
Sarpsborg BTK seriemester i 3. divisjon avd. A

Tekst: Claus Tjelle
Foto: Erik Lindholm

Askim BTK
  1. divisjon avd. A ble spilt i Askim lørdag 28.10.

Fornebu 4 og Para NBTF tyvstartet riktig nok 3 dager før med en kamp der Para vant. På Para sitt lag spilte Jan Bergersen, Aida Dahlen, Steffen Salomonsen og Fredrik N Johansen. Dette laget er sterkt nok til å vinne avdelingen, men i Askim manglet Aida. Der tapte de 6-4 mot Sarpsborg BTK. Sarpsborg seiler dermed opp som favoritt til å vinne 3. divisjon avd. A. De har også flere gode spillere i bakhånd. Lag som Para og Larkollen er tynnere besatt, selv om de med toppet mannskap godt kan slå Sarpsborg.

Para NBTF

Fornebu 4 har mest grunn til å være fornøyd med starten. De slo Askim og Larkollen med knappest mulig margin. For å unngå sisteplassen må Kjelsås BTK 5 slå Askim og/eller Langhus. Seieren går nok til Sarpsborg, hvis ikke Larkollen hjelper Para ved å toppe laget, når de møter sarpingene.

Ingen av lagene virker spesielt sugne på å rykke opp, når vi snakket med dem.

Det kan kanskje ha med den høye alderen til de fleste spillerne i avdelingen å gjøre. Askim, Sarpsborg og Kjelsås stilte kun med spillere godt over 50 år.

Fornebu BTK 4

Fornebu, Larkollen og Langhus domineres av spillere over 50. Det er selvsagt et tankekors, at avdelingen nesten er en ren Veteran 50 serie. Samtidig virker det som lagene trives godt med å spille mot hverandre.

Det var i alle fall god stemning i hallen i Askim, selv om det var litt klaging på krampe og stive muskler mot slutten. Tre lagkamper på en dag er fysisk krevende for mange veteraner.

Arrangementet gikk knirkefritt så langt vi kunne se.

Kjelsås BTK

Vi i Askim BTK sitter i alle fall igjen med en god følelse etter den første serierunden.

Langhus BTK