2020 verdens bordtennis hjemme!

334

I lys av den globale spredningen av COVID-19, vil World Table Tennis Day – den årlige feiringen av sporten som finner sted 6. april 2020 – ta en veldig annen form enn tidligere år.
I stedet for de tradisjonelle sosiale samlingene, uformelle bordtennisaktiviteter og veldedighetsarrangementer som foregår over hele verden, vil denne gangen folk engasjere seg i sporten som aldri før via spesielle initiativer planlagt på sosiale medier.

Drevet av ITTF Foundation og støttet av ITTF, har World Table Tennis Day vokst enormt år for år med rekordstore 922 arrangementer i 107 land registrert i 2019.

Med verdens verdensomspennende bordtennisdag i 2020, som tar for seg en annen prosedyre for å imøtekomme alle som trenger å være hjemme i den nåværende perioden, er det hva folk kan se frem til om to ukers tid:

Historiens lengste rally ?!
Lag historie og bidra til det lengste bordtennisrally! I ekte World Table Tennis Day-ånd kan hvem som helst delta!
Alt du trenger å gjøre er å svare på denne teaseren i sosiale medier ved å sende inn videoen din om å slå en bordtennisball. Én hit er nok, men vær kreativ!

Du kan bruke alle tilfeldige gjenstander som du kan finne rundt i huset for å slå ballen, eller hvorfor ikke utføre et trikshot! Enten du er på soverommet, kjøkkenet, stuen, hagen, garasjen eller til og med utenfor, kan du filme videoen din hvor som helst!

De sprøeste, morsomste videoklippene vil bli kombinert for å lage det lengste rally noensinne noensinne, som vil bli publisert på ITTF og ITTF Foundation sosiale kanaler 6. april 2020.

**Tekniske detaljer**

Film videoen din i horisontal modus og fra utsiden (akkurat som i sosiale medier). Send deretter klippet ditt til denne OneDrive-mappen, og husk å fortelle oss navnet ditt, byen og landet, slik at vi kan gi et skikkelig shoutout til alle deltakerne som er med i den endelige videoen!

Frist for å sende inn videoen din: 2. april 2020.

24 timers non-stop bordtennis!
Du vil ikke ønske å ta blikket av ITTFs digitale kanaler 6. april 2020, spesielt med 24 timers bordtennis fra vegg til vegg som vises på ITTFs Facebook-side, som starter klokken 00:00 GMT.

Det er 24 timer med originale, aldri sett før, arkivopptak, alt i HD, og tar deg med på en tur nedover minnefeltet for å besøke en bøtteliste med klassiske, uforglemmelige kamper fra fortiden og mange av de største legendene som noen gang har spilt sporten!

Det er ikke alt! For å få deg i feststemningen, vil skjulte påskeegg vises på skjermen på visse punkter i det døgnåpne programmet. Utfordringen er for fansen å samle så mange påskeegg som mulig ved å ta selfies som viser eggene og sende dem til dette online skjemaet for en sjanse til å vinne autograferte baller og racketer.

COVID-19: brukergenerert innhold nøkkelen
Du har kanskje allerede sett #SafeTableTennis videoserien gjøre rundene på sosiale medier, der fans sender inn videoer av seg selv som spiller bordtennis mens de er i karantene hjemme med alt og alt de kan finne liggende rundt seg.

De aller beste faninnleveringene blir vist på ITTF sosiale kanaler med den ekstra sjansen til å vinne en pris.

COVID-19 påvirker selvfølgelig spillerne også, og de har også sendt inn videoene sine, og viser hvordan de følger med på treningsrutinene sine for å holde seg på toppen av spillet, selv mens de er i karantene. De beste #TrainLikeAPro “Home Edition” -videoene blir omtalt på ITTF sosiale kanaler.

I tillegg har spillerne også sendt inn morsomme videoer om hvordan de kan bekjempe viruset fra fysisk distansering til en virkelig nyskapende måte å blåse ut bursdagslys.

Følg med for mer kreativt innhold fra bordtennisverdenen på ITTFs sosiale plattformer: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Weibo

 

Fristen går ut: 02.04.2020