2. divisjon avdeling A på Fornebu

91

Skrevet av Anders Haukedalen

Det er klart for samlerunde i 2. divisjon avdeling A igjen, denne gangen skjer det på Nasjonalt Bordtennissenter på Fornebu, spilleforholdene ligger altså til rette for optimal bordtennis.

Situasjonen nå:

Fornebu BTK 2, hjemmelaget for anledningen, leder serien 2 poeng foran Heros 2, som igjen ligger 1 poeng foran Lynild. I andre enden av tabellen finner vi Sarpsborg med 6 poeng på siste “sikre” plass, foran Husøy og Skien BTK som har 2 poeng hver.

Tidligere i sesongen har det vært stilt meget sterke lag i avdelingen, med spillere fra mange nasjoner, ryktene går om at noen av disse har reist hjem, så det blir spennende å se hvem de ulike lagene stiller med denne gangen. Ganske sikkert er det i alle fall at Skien, Husøy og Sarpsborg stiller tilnærmet like lag som i de forrige rundene.

Det har ikke lykkes meg å få noen kommentar fra lagene, annet enn fra mitt eget Skien BTK, hvor lagkaptein Aleksander Fjeldstad sier det åpenbare: Skien må få med seg poeng fra alle helgens kamper, og aller helst 2 poeng fra kampen mot Sarpsborg, for å ha håp om å overleve i årets serie. Det er altså duket for en hard og spennende kamp i bunnen av tabellen.