2. Divisjon avd. B: Trondheim har et lag som kan hevde seg helt i toppen

  213

  Tekst: Arild Knudsen

  Forrige helg var det duket for enda en serierunde i andre divisjon. I avdeling B startet runden med NTNUI-Trondheim, der resultatet ble det samme som sist, hhv. 2-8. Trondheim har vist at de har et lag som kan hevde seg helt i toppen, og særlig med spillere som Mark Lesko (som har vunnet samtlige single og double, både oppe og nede) og Ferenc Horvath (som står med 17/18 seire oppe i single og 6/9 seire i double) har det vært vanskelig for de fleste å henge med.

  Sarpsborg ligger dog kun 1 poeng bak Trondheim, og med like mange spilte kamper kan det bli en spennende sesongavslutning. Sarpsborg gjorde sakene sine bra og vant begge sine komfortabelt (mot Oppegård og Ham-Kam). Fokus, som sammen med NTNUI nå ligger på 4. plass med 9 poeng tok en knappest mulig 6-4 seier mot Ham-Kam. Ettersom Ham-Kams nummer 1, Anton Hoel, ikke spilte, vant Fokus 3 kamper på w.o, og det er meget mulig at resultatet hadde blitt annerledes om Ham-Kam hadde stilt fullt lag.

  Helgens siste kamp sto mellom Fokus og Oppegård, og her var det Oppegård som til slutt gikk av med seieren etter at Kristoffer Kvam vant sin siste kamp komfortabelt 3-0 mot Henning Fransson. Det gjenstår nå 9 kamper, som spilles helgen 30. og 31. mars i Trondheim. Ham-Kam står med 0 poeng så langt, og selv med seier i sine siste to kamper (mot Rana og Trondheim) så er avstanden på 7 poeng for stor til at noe kan endre seg her.

  Ryktene sier at vi muligens får se et noe svekket Trondheimslag, men med 3 relativt overkommelige kamper igjen (Ham-Kam, Fokus og Oppegård) så får vi mest sannsynlig se 3 seire for Trondheim. Det må dog nevnes at Fokus, som foreløpig ligger på 5. plass er det eneste laget som har klart å bryte seiersrekken til Trondheim, da de klarte 5-5 i første serierunde i september. Skulle de klare å gjenta dette, samt Sarpsborg klare å gjenta sine 6-4 seire mot Rana og NTNUI, og ta revansje mot Fokus (som de tapte 4-6 mot i første serierunde) så vil de ligge likt med Trondheim på 20 poeng etter siste serierunde. Ingenting er altså avgjort enda, og undertegnede ser frem til en meget spennende siste serierunde på Lade Sportsarena i mars!