2. div. avd. A: Sp.kl Heros 2 mot opprykk

248

Tekst  Gisle Haugen

Heros-gutta vant alle sine 3 kamper i serierunden i Bergen og er nå på stø kurs mot opprykk til 1.divisjon.

I realiteten er det nå bare Notodden på sølvplass, 3 poeng bak, som kan stikke racketer i Heros hjulene. Og et varsko til Heros, Notodden linet også opp med 3 seire i helga og er virkelig i flyt sonen. Unggutta Yared og Martin spiller bedre og bedre og vinner flere kamper enn før, og veteranene Konrad og Robert vant alle sine kamper i helga.

Fornebu 3 ligger på bronseplass etter helgas kamper, og med ‘enklere’ kampprogram enn Notodden siste serierunden på hjemmebane, så kan sølv medaljene fort bli værende igjen i nasjonal anlegget.

Mye stod på spill i nedrykksstriden da Husøy og Skien barket sammen på Notodden, for første gang som 2 lag fra samme fylke, Vestfold og Telemark. Husøy vant 6-4 i forrige møte, men denne helga stilte Skien sitt beste lag med Ahmed Chaer tilbake igjen. Skien vant tilslutt hele 8-2 men resultatet lyver noe da det var et par jevne fem setts kamper som kunne vippet begge veier. En høydare i lag kamp var kampen mellom Ahmed Chaer og Vegard Berling der spesielt backhand duellene var imponerende og holdt skyhøy klasse. Skien krabbet over nedrykksstreken igjen, men Husøy ligger bare et fattig poeng bak, så her blir det kamp til døra om å holde seg i divisjonen.

Modum stilte ikke med sitt beste lag på Notodden og gikk på 3 nye tap og det må skje flere mirakler om de spiller i divisjonen neste år. Men unggutta i Modum er veldig lovende, de har tatt store steg siden starten av sesongen. Mye tyder på at de er raskt tilbake i 2.divisjon.

Notodden BTK arrangerte nok en gang en flott serierunde i en veldig hyggelig atmosfære , det var fersk frukt til alle lagene og rimelige rundstykker, drikke m.m i kiosken. Stor takk til Bjørn, Karl Arne & Co!!

Overdommer var Andreas Rossvang.

Presentasjon av 2. DIVISJON AVD. A