2. div avd. A: Mange velspilte og veldig spennende kamper!

393
Laksevåg BTK stilte opp med et sterk lag

Tekst: Gisle Haugen

Første runde i 2.div avd. A ble spilt i Olsvikhallen utenfor Bergen.

Fornebu BTK


Mange velspilte og veldig spennende kamper, der små marginer i enkelte kamper vippet oppgjørene i et av lagenes favør. 

 

Vi kan dra fram et eksempel, i kampen mellom Husøy og Heros hadde Husøy 5-6 matchballer som om disse hadde smelt inn, hadde gitt Vestfold gutta en solid 5-1 ledelse før de siste 4 single kampene. Men Heros taklet presset i de avgjørende situasjonene og dro isteden i land en meget sterk 6-4 seier.

Husøy og Foynland IF

 

Arrangørklubben stilte opp med et sterk lag og var på forhånd storfavoritt til å vinne avdelingen. De vant overlegent alle sine 4 kamper og er ikke blitt mindre favoritt etter helga. Fornebu 3 kan også være veldig fornøyd med seier i 3 av 4 kamper, laget tapte kun 8-2 for Laksevåg. Her må vi trekke fram helgas kanskje mest overraskende resultat i en single kamp. Fornebus grand old man Dag Tvervaag storspilte i kampen mot Laksevågs nr 1 Piotr Odelski (ranking poeng 2800) og vant det femte settet hele 11-5 !

Skien BTK

 

Og hva sitter Skiensgutta igjen med etter runden og den lange bilturen til Norges vakreste by.

 

Vi har spurt Aleksander Fjeldstad, sportslig sjef: Bra tur, helt greit sportslig, tapte som forventet mot Laksevåg. Litt skuffa over at vi ikke tok poeng mot Heros. Vi merket at vi mangler kamptrening, sliter spesielt med serve og retur. På lørdag kveld fikk noen av spillerne fristende tilbud fra noen vakre Bergens damer om å bli med dem på utestedet Vaskeriet, som seriøs sportslig leder måtte jeg holde gutta igjen og takke nei. En av Haugen gutta ville gjerne være med damene og stod å trippa 🙂

Notodden BTK

 

Arrangementet ble stødig gjennomført, det var bra plass i hagene og fine spilleforhold. All skryt til Laksevåg BTK med herrene Otto Hatlebakk og Anders Hovden i spissen.

Bergen HIL