Mye bra bordtennis i Skjoldar

229
Skjoldar IL var arrangør: Store og fine hager

Tekst: Brage Æsøy Titlestad
Foto: Torstein Tysvær Nymoen

Skjoldar fra venstre : Geir Nonslid, Oddne Bakke, Dag Hinrichsen, Bjørn Wannberg

 

Skjoldar Arena var stedet 7 lag hadde funnet frem til for å spille den andre samlerunden i 3. divisjon avdeling E i helgen. Alle lag var til stede og det var klart for 2 dager med kicks, nettrullere og ikke minst god bordtennis! 

Alle lagene skulle spille 3 lagkamper i løpet av helgen. Siden det er 7 lag i avdelingen, var det alltid ett lag som fikk pause. Det resulterte i at Heros 3 fikk litt mer søvn på lørdag, mens Fjell-kameraterne kunne reise hjem tidligere enn de andre etter kun å ha spilt 1 lagkamp på søndagen.

Bjørn Wannberg og Geir Nonslid, Skjoldar

Skjoldar IL var arrangør denne gangen. Man kan trygt si at dette hadde de stålkontroll på. Store og fine hager var laget til for deres lag, Fjell-kameraterne, Sportsklubben Heros 3, Laksevåg 2, Bergen Handicapidrettslag, Haugesund BTK og Stavanger BTK og deres eget lag. Tilliten var på plass i form av selvbetjent kiosk. Er vel ikke overraskende å si at det gikk mest ned på kaffien?

Bergen Handicapidrettslag (BHIL), som har den danske para-landslagsspilleren Martin Lund Nielsen på laget, gikk igjennom helgen med 3 seire.

Haugesund fra venstre: Per Bohman, Idar Aursland, Andreas Håvardsen, Mariusz Moskal

Laksevåg 2 hadde tatt med seg 4 spillere som alle var venstrehendte. På benken hadde de også en ny lagleder (og venstrehendt spiller journ.anm.). Brage Æsøy Titlestad hadde fått sjansen av Laksevåg-sjefen Otto Hatlebakk. Han tok sjansen godt og ledet laget til 3 komfortable seire.

Damene var også representert i helgen. Frøydis Jørgensen fra Lørenskog og B-72, har flyttet vestover til Stavanger. Der har Stavanger BTK fått hun med på laget i 3. divisjon. I tillegg hadde Heros 3 tatt med seg Tolou Khoshavi. Det ble en seier for Tolou og nubbene var det nok mange som måtte jobbe hardt med.

Andreas Nonslid Håvardsen, Haugesund

Haugesund kom nok for å ta poeng fra favorittene og for å melde seg på i medaljekampen. Mot BHIL kunne det fort stått 6-4 til Haugesund og ikke 0-10 som det til slutt stod. I kampen mellom de to lagene, var det hele seks kamper som endte i femte og avgjørende sett! Lydnivået nådde til tider hele veien til Haugesund.

Fjell-kameraterne kom nedover og hadde satt snuten direkte mot Haugesund og måtte snu bilen rundt mot Skjoldar, før de kunne starte helgens 3 kamper. I den siste kampen sin på søndagen ble det en thriller mot Haugesund. Det endte med uavgjort, 5-5, etter Andreas Nguyen sin seier mot 4-er til Haugesund Idar Aursland i siste og avgjørende kamp.

Dag Hinrichsen og Oddne Bakke. (far og sønn)

Skjoldar IL fikk det ikke lett til tross for at de spilte på hjemmebane. De fikk en seier i nest siste kamp mot bunnkamerat Heros 3. Det endte til slutt med 6-4 seier til Skjoldar. Blir spennende å følge utviklingen senere i sesongen.

Etter denne runden viser tabellen at Laksevåg 2 står med 6 av 6 seire etter to samlerunder. BHIL ligger 4 poeng bak på en 2. plass. Det kan se ut som det er disse to lagene som skal kjempe om opprykk. De har enda ikke møtt hverandre i serien. Dette skjer først lørdag 25. november når neste runde skal spilles. Da spilles det kamper både i Bergen og Haugesund.

Tabellen etter 2 runder (klikk på bildet for å komme til tabellen)